Sol och bad-dag

Jag började dagen med att vakna klockan 6, sen åt jag frukost och cyklade hem till Anna och Samir. De skulle iväg och jobba några timmar, så jag skulle vara barnvakt.. men lilla räzz låg och sov, så jag la mig i soffan och somnade där runt klockan 7. Halv 10 vaknade jag av att Samir kom hem :P Han tyckte nog att vi var sömntutor, så han väckte mig, sen gick han in till Rasmus, drog upp persiennen och skreK: "TITTA RASMUS!!!, DET STÅR EN GIRAFF I TRÄDGÅRDEN!" Rasmus var uppe ur sängen och framme vid fönstret på mindre än 1 sekund. Då sa Samir: "Jag bara skojade Rasmus, men nu är du vaken".

När Anna också hade kommit hem drog vi mot Hargebadet. Men tyvärr fick de som skulle med oss (kompis till räzz + föräldrar) fel på bilen halvvägs dit, så vi fick vända hem igen. Som tur är har Anna och Samir pool hemma, så vi åkte dit och badade, solade och hade picknick där i stället :)

Nu sitter jag hemma.. David är och jobbar. Stackarn jobbar kväll denna vecka, så han slutar kl 23. Men som tur är är jag inte helt ensam. Jag har ju sushi att prata med. Han har börjat bli väldigt social :D


Våran egna lilla världens sötaste Sushi :)

Sex and the City

Köpte kompletta serien med Sex and the City här om dagen :D Den kostade bara 549 kr på elgiganten. (ordinarie pris: 799 kr) Kul serie, snygg box ;) Så nu blir det kolla av. Jag och David har hunnit se de första 4 avsnitten än så länge. Jag och syrran ska gå och se långfilmen på bio också. Snart hoppas jag :)


Italien

Jag lovade ju att lägga in bilder på vår lilla Sushi, men jag kom på att jag måste lägga in lite bilder från Italien först!

Dom första bilderna är i från när vi var i Bergamo.. Vi var där i 3 dagar innan vi åkte till sommarhuset. Det är bilder från Marcos lägenhet, hemma hos hans mamma, hos hans ena syster och lite annat...






Resterande bilder är i från sommarhuset i Ostuni. :)




Sååå.. Där här ni vår semester i bilder :)


Sushi

I dag fyller David år, och vi har fått en liten bebis. Han har precis fått komma hem till oss, och han verkar trivas. Vi kallar honom Sushi :)

Jag ska lägga in bilder snart så att ni får se honom..

!!!!

Har kommer ett litet livstecken. ;) Vi ar i Italien nu, och allt ar bra :D
Orkar dock inte skriva nagot mer nu, vi ska ut snart. Men nu vet ni att vi lever! Puss o Kram

Tisdag:

I går och idag har jag jobbat på NEH. Jag trodde att jag skulle kunna vara hemma och packa och så imorgon, men Anneli ringde för någon timme sen och frågade om jag kunde jobba i morgon också, för det hade kommit typ 500 t-shirtar som ska vikas och plastas, så det ska jag fixa imorgon.. Jobbigt. Men man får ju pengar :) Så jag får packa när jag kommer hem imorgon kväll. För på fredag åker vi till Norrköping och kommer hem på söndag, och sen på måndag så vi ju :D

Har lite problem men vad jag ska packa ner. Det jobbigaste är bikinis och skor. Sist jag var i Italien hade jag med mig 14 st bikinisar:) en till varje dag...men så många blir det nog inte nu... Men jag hade bara med typ 4 par skor. Köpte iof 5 par där också:) Men den gången åkte vi bil dit, så då kunde man nästan ha hur mkt packning man ville. Det går inte nu :( Jaja. Mitt problem, ska inte sitta här och fundilura på det..

Snart ska jag gå och lägga mig, det blir en lång dag imorgon... men på torsdag ska jag iaf inte jobba. Då ska jag till skönhetsinstitutet, som det så fint heter, och vaxa och färga mina ögonbryn och fransar... det var flera månader sen jag gjorde det sist nu... Nu ska jag städa köket, och sen ska jag gå och lägga mig. Kanske måla naglarna innan :)  lite "emma-tid"  ;) Godnatt!

RSS 2.0