Snart sommar?!

Äntligen börjar jag piggna till efter att ha varit däckad av en jobbig förkylning + feber sen i måndags. Som tur är var vi lediga från skolan måndag och tisdag, så jag har bara missat tre dagar. Jag har verkligen inte tid att missa mer i skolan nu.. Det är faktiskt inte alls mycket tid kvar i skolan tills betygen ska vara satta i juni. Okej, om man kollar ut genom fönstret och ser snöstormen som drar omkring så känns det ganska avlägset. Men inte om man lägger upp det såhär;

Nu är det snart slut på vecka 13...
v. 14 - skola
v. 15 - påsklov
v. 16 - ledig måndag, skola tisdag - fredag
v. 17 - APU Lindex
v. 18 - APU Lindex
v. 19 - APU Lindex
v. 20 - APU Skopunkten
v. 21 - APU Skopunkten
v. 22 - APU Skopunkten
v. 23 - (första veckan i juni!!, betygen ska redan vara satta) skola + studentbal
v. 24 - Min sista vecka i skolan! Tar studenten fredag 12/6

Så, ja.. Jag har bara 2 veckor kvar i skolan innan betygen ska  vara satta! (Och praktiktiden går alltid väldligt fort enligt mig). Det känns både skönt och lite skrämmande.. vad ska jag göra sen? För första gången på 13 år ska jag inte gå tillbaka till skolan efter sommaren.

Ben&Jerry's och vårkänslor!


Åh, vad jag är sugen på denna. Den hade suttit fint en solig vår-dag som idag. Synd att den är så himla dyr bara...
Ben&Jerry's half baked. En god blandning av choklad- och vaniljgräddglass, brownies och bitar av kakdeg med chokladbitar. MUMS! Det kanske låter skumt, men smarar himlans bra!

På tal om mysigt vårväder måste jag berätta att vi tog fram grillen i Älvesta i helgen, och grillade hamburgare! Dessutom satt vi ute och åt, utan att frysa det minsta! Det var helt underbart! Jag passade på att ta lite kort så att jag kunde ha något att leva på om det skulle bli snö igen, men jag har inte lyckats få in dem på datorn än. Men så fort jag får ordning på det ska jag lägga in dem här.

Fredag, fredag!

Dagen började med bio, i skolan (ja, vi har ju faktiskt en biograf här). Vi såg I taket lyser stjärnorna. När vi gick i ettan fick vi läsa den boken, och nu fick vi se filmen. Jag tycker att båda var bra! Men som vanligt är det svårt att jämföra boken och filmen. Det är samma historia, men utspelar sig lite olika.

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt med David. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog lite god mat och film! Vi har faktiskt inga planer alls för helgen än, så vi får se vad som händer! Kanske kan övertala David att åka och köpa några par skor till mig ;)

Just det, igår fick jag hem min studentklänning som jag beställde från Nelly, och den passade jättebra och var precis lika fin som på bilden. Jag köpte även en ny balklänning igår. Den är fin som en dröm! :)

Trevlig helg!


Studentklänning

Jag har inte haft så mycket att göra i skolan idag, så förut klickade jag mig in på Nelly och hittade en jättefin vit klänning som jag tyckte skulle passa bra som studentklänning.. Nu, ca 1 timme senare, har jag beställt den :)


Vad tycks? :)

Älskade våfflor!

I går kväll när jag var som mest sugen på något gott ringde Jenny och frågade om jag ville komma upp till henne och Micke och äta våfflor! Vilken tajming! Våfflorna var goda och sällskapet var trevligt. Det är inte alls dumt att ha storebror boendes i samma hus, bara en våning upp ;)

 


Tillbaka i skolan

Nu är jag tillbaka i skolan igen, efter 3 veckor av lov och APU (arbetsplatsförlagd utbildning). Det var väl inte så trevligt som jag hade hoppats på. Jag menar, det roligaste med att komma tillbaka efter att ha varit borta från skolan en tid är att träffa vännerna..Och nu sitter jag här ensam i grupprummet. Louise var här ett tag, men åkte hem precis. Jennifer och Annica är sjuka, och Sandra kommer senare.. wooho.

Ensam och övergiven. Men jag klarar mig.

I kväll blir det plugga av. Jag ska iaf försöka hinna med att skriva en bokrecension på svenska, och en filmrecension på engelska. Sen måste jag ju självklart se matchen. Måste se Färjestad spöa skiten ur Brynäs ;)

Hockey

Slutspelet i hockey har dragit igång, och här sitter jag, ensam framför tv.n och härjar!
Jag kanske skulle poppa lite popcorn för att komma i ännu mer stämning?! Heja Färjestad!






Onsdag

Hej på er! Det är redan onsdag, och över en vecka sen jag skrev här sist.. Vad har ni haft för er? Själv har jag varit på min praktikplats, NeH, i snart 2 veckor, och imorgon är sista dagen. Förhoppningsvis ska jag dit då. Idag har jag legat hemma, sjuker.

För övrigt har jag haft en jättebra helg och vecka. Började helgen med ett besök av Anders och Alexandra, och på kvällen blev jag och David bjudna på middag hos storebror Micke och hans Jenny. På lördagen gick jag och David på bio och såg Män som hatar kvinnor. Det var en jättebra film som jag kan rekomendera! På söndagen gick vi en lång promenad i "vår-solen", och på kvällen tränade jag med Malin som vanligt på söndagskvällar.

Veckan har mest bestått av praktik...

Nej. Nu är det dags för mig att gå och sova, [utan David som vanligt :( ] så att jag kan bli frisk. Godnatt! :)


RSS 2.0