Ännu ett besök hos tandläkaren

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera här den senaste tiden, men jag har helt enkelt haft annat för mig. Just nu sitter jag i skolan med Sandra och Louise.

Idag slutar jag vid tre, och sen ska jag gå direkt till tandläkaren, (igen). Jag var där förra veckan och lagade en tand som inte blev klar. Sen var jag där i lördags och lagade en annan tand. Den första jag lagade är fortfarande inte klar, utan jag ska ha den tillfälliga lagningen i ca 3 månader till, så att svullnaden där nerverna sitter ska lägga sig innan de kan laga klart. Jag förstår ingenting, men min tandläkare sa något i den stilen. Personligen är jag bara rädd. Jag har alltid varit rädd för tandläkaren.

Jag vet inte riktigt varför jag ska dit idag egentligen. Men de ringde igår och frågade om jag kunde komma in idag så att de kan undersöka alla mina tänder.

Jag vill inte...jag vill inte..jag vill inte. Men som mamma säger till mig: det finns värre saker.
Visst finns de det, men just precis när man ligger i den där stolen känns det inte som det.


Öppet hus

I dag har vi haft öppet hus på min skola, vilken innebär att allmänheten får komma och kolla hur det ser ut och hur vi jobbar på skolan... De två tidigare åren har vi fått gå på vanliga lektioner under öppet hus, (matte, svenska o.s.v) men idag fick vi 3.or en uppgift att jobba med under de 4 timmar det höll på. Ämnet var fattigdom. Vi fick 2 uppgifter. Den ena var en gruppuppgift där vi skulle diskutera vad man behöver göra för att lösa problemet med fattigdom i världen. Den andra var en enskild uppgift där man skulle skriva en berättelse i jag-form om fattigdom. Man skulle sätta sig in i den rollen, och beskriva sina dagar, och hur man gjorde för att överleva. Denna skulle skrivas på engelska..


Så detta har jag gjort idag, men nu är jag hemma. Fick inte så mycket gjort på slutet, för David kom och hälsade på. Jag satt mest och skrattade tillsammans med honom och Jennifer :P Annica och Louise var faktiskt duktiga att jobba trots vårat garv. :P

I och med denna dag kan jag njuta av jullov en dag tidigare, slutar alltså den 18.e december.
 

Min matlust är borta för all framtid!

Jag har inte varit på skolan på 3 veckor nu. Hade först höstlov, och sedan 2 veckors praktik. Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen. Känner mig dock inte så lockad.

Det brukar aldrig vara någon bra mat i skolan, så jag brukar nöja mig med en skål med fil och FLINGOR. Jag säger bara: aldrig mer.


Ett repotage från min skola, från NA, i måndags:

BILD: AP Photo/Tom Gannam

Skolelever hittade död mus i flingorna

 ALLMÄNT/KUMLA Publicerad: 2008-11-10 12:38

När eleverna på John Norlander-gymnasiet skulle äta frukost i förmiddags upptäckte någon plötsligt att det låg en mus bland flingorna.


Söndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Sitter hemma hos mamma och pappa nu, och har sovit här hela helgen. Än en gång har jag lyckats dra på mig en jobbig förkylning som började i onsdags, med slog till ordentligt i fredags. Halsont, nästäppa, rinnsluva, hosta, huvudverk och en väldigt, väldigt hängig Emma. Usch. Jag hatar det här. Kommer varken kunna vara med på dansen ikväll, eller på simningen på skolidrotten imorgon.

När jag slutade min praktik på Cubus i fredags köpte jag mig en ljusrosa velourdress. Kan säga att jag har bott i den i helgen. Otroligt skönt!

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och fortsätta kolla på tv. Jag har inget liv idag!


Hemma-dag.

Idag är jag hemma från praktiken.
Tidigt i morse vaknade jag med världens huvudverk, så jag gick upp och tog en alvedon och försökte somna om. När klockan ringde valde jag att stanna kvar i sängen. Jag sitter faktiskt fortfarande i sängen nu 5 timmar senare. Var dock nere och hämtade lite frukost vid 9, som jag inte orkade äta så mycket av. Snart ska jag försöka med lunch istället.

Oh, vad detta är jobbigt.. Inte bara att jag har ont i huvudet och känner mig hängig, utan just tanken på att jag inte orkar göra någonting. Jag blir så rastlös. Det kryper i benen på mig. Men vad ska jag göra?

Jo. Jag ska koka ihop lite lunch. Önska mig lycka till!

APU

Idag började jag min APU på Cubus. Jag var där i 2 veckor i mars också, så jag kunde börja jobba direkt när jag kom dit, och visste ungefär vad som skulle göras. Den här gången valde jag att placera mig på barnavdelningen. Sist var jag på dam. Men jag bara älskar att plocka upp alla de där små söta barnkläderna!  Nu på hösten har jag 2 veckors APU, och på våren har jag 8 veckor. Jag får se om jag får vara på Cubus då också. Jag gillar butiken, och personalen där.



Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Micke är här också. De kollar på hockey, förståss. Jag ska nog gå in och titta lite snart också, om jag orkar gå härifrån. För övrigt kom jag precis från symaskinen, har sytt ett fodral till min lilla rosa hårddisk. Självklart blev fodralet också rosa :)

Nu tog visst matchen slut på tv, då kan jag gå in dit och vara social!

Bara för att jag har världens sötaste storebror!


Det är kul när man vågar bjuda på sig själv. Den här killen har inga
problem med det. Det kan jag lova! =)


2 bröder en helt vanlig sommarkväll i juli.
Har tyvärr ingen bild på min 3.e bror. Annars hade det ju varit fint med honom under andra armen på Micke!

Ny handväska

Köpte mig en ny handväska på Wedins i förrgår. Med rabatten fick jag den för ett jättebra pris!





Köpte även ett par vantar till David och ett par till mig själv. Insåg snabbt att jag måste köpa en halsduk och en mössa också. Det börjar bli riktigt kallt ute nu :S

RSS 2.0