Julklappar

Här är min och mina syskons julklapp till mamma och pappa.. En julklapp som verkligen uppskattades!



Sen har vi ju resten... David, Samir och Rasmus. De blev lite avundsjuka när de inte fick vara med på bilden. Så här är deras egna julklapp till mamma och pappa. Haha!


The Rest

Jul på Liseberg!

Nu har jag hittat sladden till min kamera, så nu tänker jag lägga in lite bilder från när jag och David var på Liseberg helgen innan julafton. Bättre sent än aldrig!


Varm cholkad med grädde och världens största kanelbulle! =)


Söta David!


Jag och skridskobanan!



Vi hade en riktigt mysig kväll på Liseberg. Väldigt kallt, men mysigt. Jag blev verkligen farsinerad av allt ljus. Det var riktigt vackert! Om jag får bestämma åker vi dit nästa jul igen!

Det luktar maaaat

Sitter inne i tv-rummet nu och får inte komma in till köket för David. Han står och lagar mat till oss, och nu börjar det lukta riktigt gott! Jag undrar vad det blir?

Som tur är börjar vitlöks-lukten fösvinna nu. För en stund sen var det inte ens roligt kan jag säga. David vaknade imorse med fökylning, så till frukost åt han knäckemacka och ca 3kg vitlök. Ni kan ju tänka er hur det luktade då?

Klockan 16 ska vi hem till Älvesta och fira jul med Anna, Samir och Raz. De var hemma hos Samirs mamma i Norrköping på julafton, så idag ska vi fira med dem. Det är klart lilla Raz (som inte är så liten längre) ska få fira jul med sin mormor och morfar och alla sina morbröder och sin moster också! Jag älskar att se hans lycka när han river upp papperet på sina julklappar och ser sina nya leksaker! =)

Ha en bra dag! =)

DKNY red delicious


Den här parfymen har jag viljat ha jättelänge, och nu kan jag tacka David så mycket för att jag har fått den! =) Mmm, den doftar underbart. Tack så hemskt mycket!!

Måste berätta om julklappsleken vi körde hemma på julafton också. Alla tog med sig två julklappar, en bra och en dålig. alla var inpackade, så man visste inte vad man spelade om, eller vem de var ifrån. Sen la vi alla julklappar på borden och slog tärning om dem. Sen fick vi bråka lite om dem innan tiden tog slut. Då var det dags att öppna.

Jag fick ett tomt dvd-fodral, en kastrullvämare och två uppblåsbara SUMO-DRÄKTER. Hahaha. Som jag skrattade när jag fick på mig den dräkten. Den såg ut som att jag hade ätit lite för mycket julmat :P

Vi körde den här leken hemma för några år sen också, så jag kom och tänka på det till den här julen. Det blev en hel del skratt kan jag säga.

Jag fick världen i ett stort paket!

Nu är julen över. Vi hade en riktigt mysig jul med familjen med god mat och utan julklappar. Vem har sagt att man behöver det? Eller ja, man kan säga att vi fick våra julklappar för ett tag sen. En helt fantastisk julklapp om jag får säga det: Världen.

Den 8.e januari åker jag, mamma, pappa, Malin (min barndomsvän), Pia och Morgan (hennes föräldrar/mina föräldrars vänner) ut på en spännande resa. Vi flyger från Arlanda tidigt på morgonen, och mellanlandar sedan på Newark (New Jersey). Därifrån flyger vi vidare till Miami! :D

Vi kommer att stanna i Miami Beach i 4 dagar, innan vi går ombord på  NCLs Pearl. Från Miami kommer vi att kryssa till Bahamas, Honduras, Beliz och Mexico! :D


Norweigan Pearl

För att det inte ska vara synd om pojkarna (bröderna + david) skickar mamma och pappa dem på en långweekend i New York!

- Bara 12 dagar kvar nu!! :D

God jul! =)


Jag hoppas att ni alla får en riktigt mysig julafton, och att ingen behöver känns sig ensam denna dag.

Själv ska jag fira julen tillsammans med familjen. Tvyärr är David inte med. Men vi hann äta julfrukost tillsammans i morse här hemma hos mamma och pappa innan han, Anders och Lovisa åkte till Astrid. Jag fick en underbar parfym av David som jag länge viljat ha! Tack!

Nu ska jag återgå till mitt julpyssel. För tillfället gör jag chokladknäck =)


...

Nu ska jag bara leta på sladden till kameran så ska jag lägga in bilder från i helgen när jag och David var i Göteborg! ;)

Första dagen på jullovet!

Och det känns bra. Granen står kvar på sin plats, och David är inte alls arg =) Så det var en bra idé syster kom med. Idag har jag fullt upp, ingen vila här inte! Klockan 12 har jag tvättid, och det är mycket som ska tvättas, så det blir många vändor ner till tvättstugan i källaren. jag får väl se det som ett träningspass.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt Raz, för Anna och Samir ska ha julbord för några av sina kunder. Eftersom att David jobbar kväll så blir det bara jag som ska dit. Men det ska bli mysigt. Lek och bus, och sen blir det väl någon barnfilm innan Raz ska sova.

Däremellan måste jag hinna packa också, eftersom jag och David drar till Götebog i morgon bitti!

Nee, nu har jag inte tid att sitta här längre. Ha det bra =)

En busig del av Emma!

För någon vecka sen fick jag höra av min granne Petter att han hade huggit en alldeles egen gran till mig och David för att ha i lägenheten. Jag blev självklart överlycklig! Han vet hur viktigt jag tycker att det är med julgran, så han har alltid fixat en till mig att ha hemma hos mamma och pappa.

När jag berättade det för david blev han inte alls lika glad.
- Det kommer inte in någon julgran i min lägenhet!!
- Snälla! *tittar på honom med valpögon*
- Nej!!

Hepp. Jaja. Jag var i alla fall glad att jag hade fått in 2 julstjärnor och 2 ljusstakar + en julgardin som jag satte upp när han var på jobbet en kväll.

Igår fick min syster en jättebra idé! Alltså en riktigt lysande idé! Lyssna här:

Precis efter att David hade åkt till jobbet idag kom Anna och hämtade upp mig. Vi åkte till Maxi och inhandlade julgransbelysning, glitter, kulor och en stjärna. Så nu står granen här i vardagsrummet! Så fin! Nu hoppas jag bara att David inte blir arg =)

Gratismode.se

Som de flesta vet finns det mycket olika gratissidor på nätet. Jag har själv provat några, men har gett upp efter ett tag. Men nu har jag hittat en favorit: gratismode.se! Det är mycket lättare att samla ihop poäng än på de anda sidorna, och man behöver inte lika mycket poäng för att kunna växla in mot presentkort.

Sidan går till såhär: när man har registrerat sig kan man ta del av olika erjudanden för att samla poäng. Det kan röra sig om att vara med i underökningar, eller bara klicka in på en sida och kolla runt lite. Man kan även samla poäng genom att värva vänner.

Dessa poäng kan man sedan växla in mot presentkort i massa olika välkända butiker, t ex h&m, gina tricot, siba, lagerhouse m.m.

- Du får 50p för varje aktiv medlem du värvar (dvs som samlar på sig 100p) och 4p vid själva värvningen.
- Du får 40p om du skriver om gratismode på din blogg eller bilddagbok (20+20)

Förhoppningsvis har jag snart så pass mycket poäng att jag kan växla in ett presentkort på nelly.com!

Låter det intressant? Klicka här för att registrera dig! Det är naturligtvis gratis!

Hej på er!

Nu fick jag några minuter över, så jag passar på att skriva lite här. Det har varit en riktigt skön dag idag. Hade en kort skoldag, och jag har lämnat in allt jag behöver innan jullovet. Imorgon är det sista dagen i skolan. Då ska vi dricka glögg och kaffe och äta pepparkakor, med julmusik på högsta volym. Sen blir det julbord =) En alldeles perfekt skoldag om jag får säga det.

Nu ska jag snart dra iväg på ett litet uppdrag, men jag kan inte säga vad det är, i fall fel person skulle gå in och läsa min blogg!


Var tvungen att prova webcamen på datorn ;)

Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ha!

Godnatt!

Nu har jag gått och lagt mig, och har datorn i knät. David jobbar kväll den här veckan, så han kommer inte hem förens om 1 timme ungefär. Som tur är har Linda varit här och gjort mig sällskap ikväll. Hon hämtade upp mig förut, så åkte vi till maxi och handlade lite mat, lite popcorn och lite julmust, och sen blev det några avsnitt av sex and the city =)

Börjar bli riktigt trött nu, så det är väl dags att sova. Jag har varit väldigt trött de senaste dagarna, och det beror nog på stressen i skolan. Det är så mycket som ska bli gjort nu de sista dagarna. Som tur är är det bara två dagar kvar i skolan innnan jul, och sen blir det över en månads ledighet för mig!

Godnatt mina vänner!

Till alla bloggare!

Här kommer jag med ett litet tips till alla bloggare! Just nu har Färgadelinser ett erbjudande till alla bloggare/bloggerskor som varit aktiva i minst 2 månader. Genom att skriva ett inlägg i din blogg får du gratis välja ett par färgade linser i serien Freshlook.

Personligen tänker jag välja Freshlook Dimensions i färgen Pacific Blue. (se nedan). Har aldrig testat färgade linser förut, men jag har funderat på det. Så detta blir ju ett bra tillfälle att prova!



Klicka här för att läsa om hur du ska göra för att få ett par linser!

Ljuva fjällen!

Snart ska jag börja packa för vår minisemester i helgen. Vi ska åka upp till fjällen till mormor eftersom att hon fyller 90år på lördag! Det ska bli riktigt skönt att komma dit, det var så länge sen nu. Jag har faktiskt inte varit där sen i påskas. Det ska bli så kul att komma dit och leka i snön. Det är ju visserligen snö här också nu, men inte alls på samma sätt. När vi kommer dit blir alla som barn igen.

Jag brukar tycka att det är så skönt med tystnaden när man kommer dit, men den lär jag inte höra så mycket av den här gången eftersom vi blir så många där. Vi åker hela familjen, plus att mina kusiner kommer att vara där också.


Såhär såg det ut sist vi var i fjällen! David och Erik är lika som bär =)

11e december

Nu sitter jag i skolan, och ska snart ha prov i naturkunskap. Jag satt och pluggade hela dagen igår och så har jag pluggat lite idag och det känns som att det sitter nu. Fick även reda på mitt kursprov i matte B. Jag gick till min mattelärare och frågade om jag hade klarat provet. Jag sa direkt till honom att jag var 98% säker på att jag inte hade klarat det. Då sa han: det känns alltså som ett mirakel om du har klarat det? Herregud! Det har skett ett mirakel!

Jag hade klarat det!! Godkänt-nivån var 13 poäng, och jag hade 14 poäng. Nu är det slut på matten för min del! Äntligen :D

Ny dator!

När jag satte mig vid min bärbara dator i söndags såg jag att strömsladden hade gått sönder. Igen. För 3.e gången faktiskt. En sån sladd kostar runt 800kr, så istället för att köpa en ny igen la jag på ca 1000kr och köpte en ny dator istället. :P Det blev en vit asus eee 900. Jag har viljat ha en sån i rosa jättelänge, men eftersom den inte finns i Sverige blev det en vit. Vi har inte fått igång det trådlösa internet än, men det ska väl ordna sig det också.

Jag är i alla fall nöjd med min nya dator. Vi köpte till en sladd så att vi kan ladda den i bilen också. Det bli ju perfekt när vi ska upp till fjällen på fredag,och till Göteborg nästa helg. =)

Måste erkänna att vi var lite galna dagen denna dator blev inköpt. (Jag och David köpte en varsin) :P Jag en vit, och David en svart.



5e december

Nu är jag i skolan. Mamma och pappa är i London. Vilken skillnad va?! Men jag ska inte sitta här och vara avundsjuk, eftersom att de är värda en resa tillsammans bara de två. Plus de andra anställda på mammas jobb då. Det är mammas jobb som har bjudit alla sina anställda (+respektive) på en julresa till London över helgen! Jobbet står för resan till flygplatsen, flyget, hotell m.m. (någon teater eller konsert tror jag att det var också) Dessutom har de mycket egen tid som de får spendera hur de vill. Mamma och pappa + några till har bokat fotbollsbiljetter vet jag. 

Nog om det. Jag sitter helt ensam i grupprummet i skolan nu. Jag hade precis tänkt gå hem när jag sprang på min mattelärare som sa att vi har lektion snart. Det hade jag missat. Vad  jag också hade missat var att vi har slutprov i matte B på måndag!! Nu vet jag vad som väntar mig i helgen!

Idag när jag slutat skolan ska jag hjälpa syster att baka lussebullar i massor! Vi måste ha dem till glöggpartyt som Anna och Samir ska ha i helgen, och tills vi åker upp till fjällen nästa helg. Min mormor fyller nämligen 90år den 13e december, så vi ska upp och fira henne!

Nu ska jag göra klart en natur-uppgift. Vi hörs

3e december

Jag börjar känna mig piggare nu, men jag kan inte påstå att jag är frisk. nej nej. Jag har i alla fall bestämt mig att gå till skolan imorgon, med tanke på att jag missar så mycket när jag är hemma. Dessutom har jag ett prov i religion som ska göras imorgon, och det känns dumt att skjuta på det. Däremot tror jag inte att jag kommer vara med på dansuppvisningarna i helgen, det blir nog för mycket. Jag känner att min kropp inte kommer orka med det nu. Det är tråkigt, men det får nog bli så.

Idag har min klass varit på julmarknaden på Liseberg, och jag blev jätteledsen för att jag missade det. Men nu är det ju så att jag har världens underbaraste pojkvän som kom med idén att han och jag kan åka till Göteborg helgen innan julafton, och sova på hotell en natt där och sen gå på julmarknaden! :) Så igår när han kom hem från jobbet bokade vi ett rum på Gothia Towers. =) samma hotell som vi förlovade oss på!



Nej, nu ska jag återgå till mitt pluggande! Ha det bra.

1a december

Julen närmar sig med stora steg, och jag har lyckats blivit sjuk igen. Det kom helt plötsligt igår när jag var på dansen, och när jag kom hem kunde jag inte göra annat än att lägga mig i sängen. Jag kunde inte ens ta mig upp för att borsta tänderna, och då är jag en sådan människa som alltid borstar tänderna hur trött eller sjuk jag än är, men det gick inte. Jag låg bara och frös och skakade, trots en varm velour-dress, 2 duntäcken och ett överkast. Sedan dess har jag tillbringat den mesta tiden i sängen. Har jag varit upp för att äta lite och gå på toa, men det är allt.

Jag har verligen inte tid att vara sjuk! Det här veckan ska jag hinna hjälpa bror att plugga körkortsteori, hjälpa syster att baka lussebullar, åka till marieberg och köpa lite saker till dansavslutningen, köpa tyg till danskläder, sy danskläder, åka till Göteborg med skolan, ha prov i religion, färga ögonfransar och ögonbryn, träna body balance på Njoy, för att sedan avsluta veckan med 3 dansshower under 2 dagar. Som sagt - jag har inte tid att vara sjuk. Det här är frustrerande.


RSS 2.0