...

Idag har jag och David varit tillsammans i 1 ½ år. Grattis på oss :)

Kumla is on fire :(

Fick se hemska bilder när jag gick ut ur porten förut. Visserligen hade jag hört några tutande fordon lite svagt genom fönstret, men det var inget jag la märke till direkt. Men när jag gick ut såg jag bara massa svart rök, bara några hundra meter bort..

Det är precis vid pappas (NBAs) kontor som det brinner. Så pappa var där förut. Då hade brandkåren inte fått stopp på elden än, och den hade spridit sig till huset som ligger precis breden kontoret. Man ser ju en NBA-bil på bilden nedanför :S Det var ett tag sen jag pratade med pappa nu, så jag vet inte hur det går. Men jag vet i alla fall att stället som brinner var något sorts lager där de hade massa plast-grejjor. Så nu är kumla täckt av massa giftig rök..


image5


Torsdag

Usch, jag hatar att vara sjuk. Idag känns det iof bättre, men ändå. Har fortfarande lite feber, men inte lika mycket som igår. Så nu är jag hemma från skolan, och känner mig väldigt rastlös.Jag hatar verkligen att vara sjuk, för jag vet aldrig vad jag ska göra. För jag orkar typ inte göra någonting, men samtidigt blir jag så himla rastlös när jag inte gör något. Vi har inte ens någon bra film på det här stället :/ Ge mig styrka ;P

Igår var jag på min träning iaf, fast jag satt bara och kolla på. Det var näst sista träningen innan uppvisningen, så jag kände att jag behövde vara där. Vi gjorde klart dansen, och gjorde placeringar till uppvisningen. Nu ska jag bara fixa klart kläderna till danserna. Det mesta är inköpt, men jag måste sy lite också. Mamma, pappa, David, Anders och Pauline ska komma och kolla när jag shaaaakar assss på parkteatern. Heja heja.




Klänning

GE MIG DEN :) Vill ha den när jag och David ska till Italien :)

171206-4


Fredag

Då var det fredag IGEN då. Det är ju sjukt var veckorna går fort, jag hinner knappt fatta vad som händer.. Men det är bra. FULL FART MOT SOMMAREN :D Längtar massor tills jag och David ska åka till Italien till Marco :D Vill åka nu. Vi har planerat att vara där i två veckor, fast jag vet inte riktigt när det blir, det beror på när Deeeyvid får ledigt. :)

Idag har jag haft nationella uppsatsen i engelska. Och det gick bra bra tror jag. Fast jag fick kramp i handen, skrev som en tok. Man har ju bara 80 minuter på sig :/ Men jag blev nöjd med det jag fick till. Hade nog kunnat skriva några sidor till, men det hann jag inte. Jaja... Nu har jag snart webbdesign. Vi håller på med ett projekt i webbdesign och svenska. Vi ska spela in en film baserad på "Det går an" - av Carl Jonas Love Almqvist. Haha, önska oss lycka till. Det kan vi behöva :P 

Till ikväll har jag och David inte planerat något speciellt. Men vi ska nog laga lite god mat och mysa framför tv.n till någon bra film. :) Puss på oss och er :)

Nationella

Nu ska jag ha nationella prov i engelska, uppsats. Önska mig lycka till :)


God morgon

David ligger och sover fortfarande så jag passar på att skriva lite här.. Igår vad det en lång dag, med massor utav mat, trodde seriöst att jag skulle spricka :) Igår morse (kl 12) körde vi hem Annica och Joel till Hallsberg och sen Jennifer till Laxå, och då passade vi på att hälsa på Lovisa på Grindstugan och delade på en kebabrulle där. För övrigt var det första gången i mitt liv som jag åt en sådan :) Efter det åkte vi direkt till träntorp där vi blev bjudna på nässelsoppa och ungspannkaka.. Sen åkte vi hem till lägenheten och städade lite. Drygt en timma senare blev vi bjudna hem til älvesta på middag, plankstek. :) Sen blev det körslaget. HEEEJA BROLLE :D


Äntligen fredag :D

Japp. Nu är det fredag igen. Jag tycker att veckorna går så himla fort nu, de bara flyger förbi. :D Ikväll ska jag och David ha lite sådär inflyttningsfest.. Jennifer, Annica, Joel, Erik, Linda och kanske Ida kommer :D Det kommer nog att bli kanonkul. Men så kul är det inte just nu, för jag är i skolan nu och har 3 timmars näthandel-lektion. :/ 

För övrigt har den här veckan varit bra. I onsdags var jag, David, Hannah och Raoul hemma hos Aram och Frida och kollade på lilla Elnah. Åh, så söt hon var. Och så mysig att hålla i. Jag har inte hållit i en sån lilten bebis sen Rasmus var så liten :)

Nu har jag inte tid att skriva mer, nu ska jag njuta av min nyinköpta, varma cholkadstång :)

Måndag

Då var det måndag igen då.. Har precis haft inköp och varuhantering, prov faktiskt.. Och fick precis resultatde. 2 poäng ifrån MVG.. Inte dåligt med tanke på att jag bara pluggade 10 min innnan lektionen började :) Kanon (Tumme upp för lilla Emma.)

Snart slutar jag, då kommer David och hämtar mig och så ska vi åka till Willys och handla mat. :)

Snart är det dansuppvisning förresten..  Så det börjar bli dags att sy kläder nu..Uppvisningen är 3/5. Alla är välkomna, om ni köper biljetter. ;)

....

Och jag som trodde att jag skulle börja skriva i min blogg oftare.. men så blev det ju såklart inte. Men nu sitter jag här i alla fall.. Jag är i lägenheten, och det är väldigt tomt och ensamt här för tillfället. Men det kan faktiskt vara skönt ibland. Just idag är det ganska skönt. Har inte gjort så mycket idag... Var i skolan först, hade en lektion och sen åkte vi in till örebro för att lyssna på en föreläsning på konventum.. Sen slutade vi. Ganska onödig skoldag alltså..

Nu har jag precis tagit en lång skön dusch, och ska snart gå och lägga mig. David slutar jobbet runt kl 23, så när han kommer hem sover jag redan.. Skulle jag tro iaf. Imorgon är det fredag. Äntligen fredag. :)

Neee, nu ska jag lägga mig framför tv.n en stund, och sen går jag faktiskt och lägger mig.
Det har varit en jobbig dag :/

RSS 2.0