Var är värmen?!

Jag vill inte ha det såhär.. Är Sverige inte gjort för att ha varmt väder i augusti, eller vad är det som är fel? Jag trodde att juni, juli, augusti skulle vara de varmaste månaderna, men det kan man ju knappast påstå.. Visst hade vi några varma dagar i början av sommaren och några mitt i, men vad hände sen? I morse höll jag på att frysa häcken av mig när jag cyklade till skolan, och då är det i augusti vi pratar om. :S Här om dagen när jag var ute och cyklade hade jag på mig två tjocka tröjor och vantar...men jag frös ändå.

Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter en sommar där man varje dag kan gå ut i klänning eller liknande utan att frysa, blåsa bort eller sköljas iväg av allt regn. När ska man få uppleva en sådan sommar i Sverige nästa gång? Visst kan man boka en utlandssemester, men hur mycket kostar inte det om man vill uppleva en hel sommar? JAG VILL HA SOMMAR! Jag hoppas av hela mitt hjärta att mamma och pappa följer upp sina tankar att skaffa en stuga i något varmt land.. De har pratat om Italien.. :)


Bild från Italien.


Torsdag - skolan

Nu sitter jag i skolan, har snart naturkunskap.. Det är bara jag och Jennifer kvar, Sandra och Louise åkte precis hem. Och som ni märker har vi fått våra datorer nu! Jag och Jennifer gick och hämtade våra nyss. De är helt nya och vi gillart! :D Kan inte lägga in någon bild på den nu, för jag har ingen sladd till telefonen med mig (brukar för övrigt inte ha den med mig vart jag än går). Men det är en dell i alla fall :)  Nu ska vi gå på lektion! Jag skriver nog mer senare idag!

Ha det bra! Kraaam =)  

Godnatt

Tänkte bara skriva några rader innan jag går och lägger mig.. Jag vet inte om vad, men jag känner bara för att skriva lite..

Idag har det varit en ganska lugn dag, förutom den hårda träningen på dansen..men jag hade lite sovmorgon, slutade tidigt, och när jag kom hem tog jag det bara lugnt.. Så jag behövde nog den där hårda träningen.. Hårda träningar kan nog vara något av det bästa som finns.. Det är som om alla problem och bekymmer försvinner ut ur kroppen med allt svett ;) Det låter inte så mysigt, men det är sant.

Imorgon har jag en liten sovmorgon igen, börjar 9.10.. men jag ska nog ändå gå och lägga mig snart.. Ska kanske kolla på finalen av Project Runway på 3.an innan.

Sov gott mina nära och kära, och självklart andra, om det finns någon annan som läser min blogg. (ni som läser min blogg, kan ni inte ta och kommentera så jag vet vilka ni är? Det vore väldigt trevligt) Godnatt!

Skola, shopping och körskolan!

Idag började jag dagen med en sovmorgon.. Jag började skolan kl 10.20, hade svenska B, och slutade 11.25.. Efter skolan cyklade jag hem och gjorde mig en "kyckling-burgare" innehållande ½ kycklingfilé inuti ett dubbelvikt fullkornsbröd med sweet chili-sås, ketchup och sallad, (mums!)

När David kom hem från jobbet åkte vi direkt iväg till Marieberg för att stilla mitt shopping-behov. Jag hittade ett par chinos och en kort jacka på Gina Tricot, och David köpte en snygg dubbelknäppt cardigan från h&m.
Här ser ni vad vi fick med oss hem:




På hemvägen släppte David av mig vid körskolan för min första teori-lektion, som handlade om människan. Nästa tisdag är det dags igen, vilket råkar vara samma dag som min syster fyller år :( vore ju tråkigt om jag missar kalaset. Men det har jag en hel vecka att fundera på. Nu ska jag gå och ta på mig mina otroligt sköna pyjamasbyxor och njuta av min tid tillsammans med David. Han är bäst :)

Tradera - auktion

Nu ska jag sälja min fina klänning som jag köpte för några veckor sen.. Jag har aldrig använt den, utan bara provat den en gång, och den är för stor för mig... Så nu ska det säljas :( Förhoppningsvis får jag i alla fall lite pengar för den så att jag kan köpa något annat snyggt. Så in och lägg ett bud nu! ;) Utropspriset ligger på 29 kr!!

Här är länken till auktionen om någon är intresserad:
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=71159744


Och såhär ser klänning ut:



Snygg, snygg, snygg är den :) Men jag orkar inte hålla på och sy om den och så, så jag hoppas att jag kan köpa något annat snyggt för pengarna (om det blir några) i stället!


Nytt schema.

Jag tror inte att min rektor hade väntat sig långa köer av klagande elever och lärare utanför sitt rum sedan skolan drog igång. Men det gav faktiskt viss effekt. Från att gå från 8.15 till 16.30 varje dag ser vårt schema ut såhär nu:

v. 35-40
måndag: 8.15 - 15.10
tisdag: 10:20 - 11.25, (slutar 15.50 om vi har projekt)
onsdag: 8.10 - 14.20
torsdag: 9.10 - 14.15
fredag: 8.10 - 15.10

v.40 -

måndag: 8.15 - 15.10
tisdag: 10.20 - 16.20
onsdag: 8.10 - 15.00
torsdag: 8.15 - 16.10
fredag: 8.10 - 15.10

Visst blev det mycket bättre, men det är ändå 2 dagar i veckan som mina kära vänner inte kan komma hem... Jennifer har visserligen fixat så att hon kan sova hos sin syster och Axel i Laxå dom dagarna hon inte kan komma hem, men ska det verkligen vara så? Ska man behöva fixa en ny plats att bo på 2 dagar i veckan bara för att kunna klara skolan? Jag tycker i alla fall att det är fel. Nu vet jag inte om det kommer att bli några fler ändringar eller om vi ska ha det såhär. Det återstår att se.




För övrigt kom jag precis hem i från körskolan. Har varit där på ett så kallat informationsmöte för teorikursen som börjar i morgon... Så nu drar det igår :) Nu ska jag kämpa på, och försöka komma ut och köra mer, för körkortet vill jag allt ha :)

Igår började dansen också, och ojojoj vad kul det var!! Jag fortsätter på samma kurser även denna termin, så igår var det "Avancerad, <17år" och "avancerad streetshow" som gällde. På onsdags börjar streeten. Det känns verkligen otroligt skönt att dansen har börjat igen. Jag kan bara släppa loss och glömma allting annat (inte för att jag har direkt något jobbigt i huvudet), men det är skönt. När jag går därifrån känner jag mig som en ny människa varje gång :) Det är kärlek ;)

Nu kom David hem ifrån sin springrunda, så nu ska vi snart gå till maxi och köpa något att äta... Kanske frukt till en fruktsallad eller något annat nyttigt och gott :) Ha det bra så länge


Liseberg

Nej. Det här går inte. Jag kan inte lämna bloggen idag med ett så deprimerande inlägg, så nu tänker jag lägga in något mycket roligare! Nämligen lite bilder ifrån Liseberg! :D

Och eftersom att Rasmus klarade 110-cm kravet blev det åka av!























Ett fint ekipage med husvagn och husbil där bakom :)

Back to schooooool.

Sitter hemma i Älvesta nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, så jag passar på att skriva lite blogg samtidigt som jag kollar omkring på tradera. Jag åkte egentligen bara hit för att mamma eller pappa måste skriva på en lapp så att jag kan hämta ut min skoldator i morgon.

Ja, precis. Jag började skolan idag, och det blev en så grymt stor besvikelse. För jag tycker verkligen att det här med skola är jobbigt, (förutom mina underbara vänner) och jag gillade skolan i Kumla för att man aldrig går längre än till kl 15. Det är bara så länge skolan har hyrt lokalerna av folketshus varje dag. Dessutom brukar man ha det väldigt lugnt i trean på min skolan, inte så många kurser och så... Så var det för både David ovh Erik. Jag såg faktiskt fram emot att få mitt schema idag. Men så kul blev det inte. JAG SLUTAR KL HALV 5 varje dag, förutom måndagar :/ (då halv 4)  Hur kan dom göra så? Dom har utökat tiden i skolan med 7,5 timme per vecka. :S

Hälften av de i min klass kan inte ens ta sig hem när vi slutar så sent. Jennifer tar sig till Laxå, men hinner inte med sista bussen till Hasselfors. Annica kommer till Laxå, men ingen buss går till Röfors så sent. Sandra kommer till Askersund, men inte till Åmmeberg. Vadå? Ska deras föräldrar behöva hämta dom varje dag? Ska det behöva vara så? De kunde välja att gå i Kumla eftersom att dagarna inte var längre, och det gick bussar så dags. Jaja. Nu har jag fått säga mitt.

Nu ska jag bara fortsätta att vänta på mamma och pappa, och sen ska jag cykla hem till min sötaste, bästaste, underbaraste varelse till pojkvän. Han är bra. Puss!


Regn och bara massa regn.


Nu tänker jag fortsätta på spåret jag var inne på i går i mitt förra inlägg: gummistövlar.

Jag var ute och gick nyss, hade ju dock träningskläder och ett par gympagojjor, (inte som igår med högklackade sandaletter). Och vädret var fint. Tänkta sig. Det hade man ju inte kunnat räkna med, så jag drog på mig ett par byxor och en tunn långärmad tröja och tänkte: Nu tar jag en långpromenad i det fina vädret. Kanon! Men vad händer? Jo... Det bli storm, och det slutar med att jag fick gå de sista 3-4 kilometerna hem i spöregn och vindar som höll på att dra ner mig i diket. jag fick vrida ur mina kläder när jag kom hem. det är sant.
Nu tänker jag stanna inne resten av dagen. Jag strejkar! =)

Köp mig ett par gummistölvar och ett matchande paraply och jag lovar att använda det. :P

Förresten: stövlarna på bilden kan man köpa på http://www.brandos.se/ för 499 kr, (fri frakt).

Skor, skor, skor.

Nu var det länge sen jag skrev igen.. Varför lyckas det alltid bli så? Kanske för att jag inte har något att skriva om, eller också för att jag har annat för mig.. Jag tippar på alternativ 1 :)

Men i alla fall.. Jag känner att jag skulle behöva ett jobb nu.. eller i alla fall pengarna, men då brukar ett jobb vara en bra lösning.. Jag måste köpa skor :D Det rycker i hela mig. Det var så länge sen.. David klagar alltid på att jag inte använder alla skor jag köper, och att jag måste göra det innan jag köper nya.. Så idag grävde jag fram ett par skor i garderoben som jag köpte för några månader sen (aldrig använda) och passade på att gå in dem när jag gick till Maxi and handlade ingredienser till en tacopaj.. Tummen upp för mig. Tyvärr slutade det i att jag stod under ett träd och tog skydd för 'duschen' (ja, det regnade så mycket) som sattes igång från himlen. Alltså ingen rolig upplevelse i mina nya skor.. Jag ska köpa mig ett par gummistövlar i stället. Det passar alltid i vårt regninga land.



Hmm... och förra veckan när jag var på bio och såg Sex and the City använde jag skorna som Marcos mamma köpte till mig när jag var på marknad med henne i Italien. Det kan nog vara de snyggaste skorna jag äger. Dom ska jag använda oftare. Jag lovar :)

Men nu när jag är så duktig och använder skorna kan David inte klaga längre, så nu passar jag på att kolla skor på internet. Passar på nu medans David är i kyrkan. Hittade två par på http://www.have2have.se/ som ska bli mina:

* Dom första är med lackat skinn och resår och 9 cm i klackhöjd. Reapris: 350 kr. Ordinarie: 698 kr.
* Dom andra är i syntet, också 9 cm i klakhöjd. Reapris: Bara 199 kr!! Ordinarie: 398 kr.

RSS 2.0