En vecka kvar...

... till Italien :D Det ska bli så kuligt! wiiie. Köpte en ny klänning på tradera i går som ska få följa med. Hoppas att jag får den imorgon :D

Pratade med mamma och pappa idag också, de är ute i Europa och åker med husbilen. De var i Amsterdam och skulle sova där i natt. I morgon ska de åka vidare till Paris. Om det passar ska de komma och hälsa på oss i Italien när vi är där :)

Sååå,,, det var allt för mig idag. Orkar inte skriva mer nu!  puss o kram.
Här är klänningen:

löööve

Idag har jag och min Dache varit tillsammans i 20 månader. Och förlovade i 4 månader! Jämna och fina siffror. Grattis på oss :) Jag har köpt ett litet fint plåthjärta med choklad i som han ska få när han kommer hem :P Han jobbar tyvärr idag. Puss på oss älskling!


...



ÅH, vad ska man säga? :/

Studenten 2008

I fredags tog Erik stundenten. Det är nog något han har längtat efter sedan har började på lekis för.. vad är det..? 13 år sedan? I alla fall.. Man såg att han var lycklig. Anders tog också studenten då, så grattis på dig också :)

Här kommer några bilder i från Storebrors lyckliga dag :) Grattis Erik!! :D



Onsdag

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Däremot har jag lust att göra det. Är själv hemma, för David jobbar kväll, så jag måste ju sysselsätta mig med någonting, i alla fall tills ipoden är laddad så att jag kan ge mig av till viaspåret och springa en runda :D Det var ganska länge sen nu, och jag känner att jag behöver det :)

Nu fick jag en idé :D Jag kan lägga upp lite bilder som jag har tigit de senaste veckorna i en fin kompott! Bilder från Lindan student, spaparty, nationaldagen och en lördag med trevligt besök i Träntorp :D



Mååånga bilder blev det.. och några suddiga där emot slutet, men det får man leva med :)

Annars då? Idag hade vi fotbollsturnering i skolan. Jag var dock inte med och spelade, (att spela fotboll är inte min grej), men jag och mina kära vänner satt där i regnet och hejade på vår klass, med plakat och tutor som vår lärare hade fixat ;) Måste dock erkänna att jag inte vet hur det slutade. Det blev alldeles för kallt att sitta kvar, med tanke på att det spöregnade, och vi inte hade med oss något paraply :/ men men... Imorgon är det iaf skolavslutning, och sen sommarlov, yey :) Det är efterlängtat. Snart åker ju jag och David till Italien i 2 veckor :D Längtar som tusan till det! :D Och midsommar ska vi fira i Sundsvall med John och Maja, det blir nog också kanon :D Vilken liv man lever :D

Näää, nu har ipoden tillräckligt med batteri för att hålla  en runda. Men ha det så bra! :)




Fotboll

Hmm.. Halvtid. Ska det vara så svårt att göra mål? Jag håller på att bli galen här. Biter av mig naglarna.. Jaja. Vi sitter iaf här med våra gul/blåa tröjor och skriker, det är så det ska vara. Heja heja. Hinner inte skriva mer nu, det börjar snart igen. David är på väg. Stackarn jobbar kväll, men det verkar som att han har fått sluta tidigare. Ha en fortsatt trevlig kväll..

HEJA SVERIGE!

Rubrik

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Det är lätt att det blir så.. Idag har jag varit i skolan en stund. En kort stund faktiskt. Åkte dit vid 9 och åkte hem halv 11. Däremellan gjorde jag ingenting. Jag behövde inte vara i skolan egentligen, för jag har redan gjort klart allt. Däremot är det alltid trevligt att träffa sina vänner. Därför åkte jag dit :D Nu är det bara tre dagar kvar i skolan innan sommarlovet. :D

Nu sitter jag själv här i lägenheten, David jobbar kväll den här veckan. Men mamma kanske kommer hit sen och kollar på O.C med mig.. Hon gillar faktiskt den serien. Jag tvingade henne att kolla på första avsnittet för ett tag sen, och nu är hon nog fast (även om hon inte vill erkänna det själv :P).. Om jag inte minns fel är vi på 17.e avsnittet, så vi har en lång väg kvar till slutet. Jag och David har bara två avsnitt kvar på sista säsongen.. Nöördar är vi allihopa :) Tur att det finns gossip girl och ugly betty sen..


Men nu kan jag inte sitta här inne längre, det är alldeles för fint väder ute. Jag kanske skriver senare igen! :)

RSS 2.0